Cégünk 1991-ben alakult, azóta folyamatosan meghatározó szerepet tölt be a közép- és észak-magyarországi régió gazdaságfejlesztő, gazdaságélénkítő szolgáltatói piacán. Társasági formája: Korlátolt Felelősségű Társaság 

Főbb tevékenységeink:

Marketing tanácsadás: Főként marketing kommunikációs public relations tanácsadás önkor-mányzatoknak, cégeknek, intézményeknek. Kiemelten: stratégiai tervezés, pozicionálás, piacbefolyásolás, kampány tanácsadás. 

Rendezvény szervezés: Gazdaságélénkítő, kereskedelemfejlesztő rendezvények: kiállítások és vásárok (expók), vállalkozói fórumok, üzletember találkozók.

Céges rendezvények: partnertalálkozók, vevőankétok, jubileumi és ünnepi rendezvények, nyílt napok, családi napok, road show-k stb.  

Tanácsadó munkáinkat Project Team Systemben, azaz a feladathoz rendelt specialista szakemberekkel végezzük. Így a megbízóink részére nem csupán költségkímélőbb, de eredményesebb ill. hatékonyabb szolgáltatást tudunk nyújtani. 

Tevékenységünket elsősorban a közép- és észak-magyarországi régióban végezzük, központi irodánk Miskolc belvárosának a központjában található

Rendezvényeinket immáron több mint két évtizede a mindenkori kormányzat, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (JNSZMKIK), a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), az Agrármarketing Centrum (AMC), és a Jászsági Menedzser Klub is támogatja.
Kedves weboldal látogató! Ha eddig megtisztelt figyelmével, kérjük, lapozzon mélyebbre és - ha még ez nem történt meg - vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen Ön is üzleti partnerünk!


"Velünk a jó is jobban megy!" 

Partnereink:

NOVICO Iroda

3530 Miskolc, Szemere u. 1.

Posta cím (székhely)
3713 Arnót, Bercsényi u. 4.

E-mail
novico@novico.hu