Az expó a leghatékonyabb marketing eszköz az interaktív bemutatkozásra. 

De kinek is jó egy regionális expó?   A válasz meglepően egyszerű: Mindenkinek.  

A városnak egy direkt gazdaságélénkítő rendezvény, továbbá hatékonyan segíti elő a település és a helyi vállalkozások közötti kommunikációt a közös célok elérésében, amely magasabb szinten egy-egy térség gazdaságélénkítését és kereskedelemfejlesztését segíti.

A kiállító cégek közvetlen visszacsatolást kaphatnak, a termékeik, szolgáltatásaik tekintetében, de kiválóan alkalmas az üzleti kapcsolatok ápolására, bővítésére, továbbá a piac szondázására. A nagy cégeknek kiemelt PR és közönségkapcsolati lehetőség, míg a kkv-knak hatékony marketing eszköz. Az ide látogató közönségnek pedig az üzleti lehetőség mellett egy kellemes családi program.

A kapcsolódó vállalkozói fórumok, és üzletember találkozók hasznos piaci-üzleti információkkal szolgálnak, sőt a kkv-k számára -a rendező várossal együttműködve- egységes, professzionális installációval, standkialakítással és kedvezményes díjakkal is kívánjuk a helyi vállalkozásokat segíteni.

A két, vagy három napra tervezett expók népszerű városi fesztiválokhoz kapcsolva, azokkal szerves egységet képezve valósulnak meg. A látogatók magas létszámát és a rendezvény iránti érdeklődést a teljes belépődíj mentesség pedig már csak tovább növeli.    Referenciáink:

Gömör-Expó és Fesztivál, Zempléni Gazdanapok, Matyó-Expó és Fesztivál, Miskolci Nyári Vásár Jász-Expó és Fesztivál, Miskolc-Expó, Aranycsengő Karácsonyi Ajándékvásár, Wellness és Egészség Road Show, Bodrogközi Napok, Miskolci Menyegző Esküvő Kiállítás és Vásár, Ózd Expó, Kamarai Gazdanapok,